Milysmiley

<3

Publicerad 2012-07-28 18:12:06 i allt och inget

Min älskade älskade lilla kämpe !
Står ut med så mycket och ändå så liten !!    

Mitt lilla hjärta.

Publicerad 2012-07-28 17:54:35 i allt och inget

Blir så frustrerad på läkare !!!!!!!
Har ringt till avdelningen som vi var inskrivna på för att vi behöver något mer smärtstillande åt Jayden. 
Dem sa att läkaren skulle ringa upp.. VI ringde i förmiddags och ringde dem igen vid 2 tiden och då sa dem att dem skulle skynda på läkaren att ringa oss. Men fortfarnade har han inte ringt tillbaka... klockan är snart 6 liksom !
Apoteket stängde för TRE timmar sen.. Så kommer bli ytterligare ett hemskt dygn att höra och se hur lilla hjärtat har ont !! 

Så sjukt jobbigt att vara så förbannat hjälplös ! 
Skit skit skit !¨
Hoppas verkligen att vi får mer smärtstillande i morgon som vi kan hämta ut !
Det här är fan inte okeeej !!!

sjukhuset

Publicerad 2012-07-24 22:10:58 i allt och inget

Hej vänner Igår kväll åkte jag och jayden in till akademiska sjukhuset för han hade ont i benet. Efter en lång natt med massa prover och röntgen +ct visade det sig att Edward var ett benbrott. Det hemska i det hela är att vi inte vet hur det gått till. Petter la han ner i soffan och så knäppte det till i benet bara.så nu är vi kvar för ytterligare tester för att försöka ta reda på vad som hänt. Jag är så arg på situationen hur det kunde bli såhär. Jag saknar min Miley så det gör ont i hela kroppen! Jag vill bara att allt ska bli bra och att vi får åka hem och va hela familjen. Just nu bryter jag ihop var och varannan minut . Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Tur att älskling sover här i natt jag behöver verkligen hans trygghet nu mer än någonsin! Får se vad som händer i morgon , god natt alla i natt ska jag försöka få lite sömn.

Om

Min profilbild

Caroline

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela